Termeni si Conditii

PozeAmuzante.com a fost creat pentru ca utilizatorii din întreaga lume să aibă o comunitate online unde să găzduiască sau să le împărtășească fotografiile și să interacționeze cu alții.

PozeAmuzante.com include informații, imagini, fotografii, comentarii, conținut, opinii și materiale pe care utilizatorii noștri le încarcă ("Conținut de utilizator"). Sunteți de acord să încărcați și să publicați numai conținutul de utilizator pe care l-ați creat. PozeAmuzante.com nu este responsabil pentru drepturile de corectitudine, utilitate, siguranță sau drepturi de proprietate intelectuală ale sau referitoare la conținutul de utilizator. Nu testăm sau verificăm niciun conținut de utilizator pe site. Deși nu acceptăm cu bună știință conținutul de utilizator care încalcă drepturile altora, nu suntem responsabili dacă se întâmplă acest lucru.

Sunteți responsabil pentru propriul dvs. conținut de utilizator, indiferent dacă este postat în forumuri, galerii foto sau alte zone publice de postare de pe site. Sunteți de acord să vă conformați politicilor și regulilor site-ului privind dimensiunea, lungimea, formatul, subiectul, conținutul și relevanța conținutului utilizatorului. Trimiterea conținutului de utilizator care încalcă regulile noastre sau orice alte legi sau reglementări locale, naționale sau internaționale aplicabile nu este acceptabilă și vă poate supune sancțiunilor, inclusiv înlăturarea drepturilor dvs. de utilizator.

Conținutul utilizatorilor poate include fotografii nud artistice sau alte imagini sau materiale pe care o persoană le-ar putea considera ofensatoare, indecente și / sau neplăcute (asigurați-vă că ați verificat "nu este sigur pentru minori(not family safe)" atunci când încărcați, astfel încât să puteți utiliza linkuri directe, bbcode, html imaginile dvs. pentru tine, amintiți-vă că imaginile care nu sunt în siguranță pentru familie nu vor fi prezentate publicului larg). Vom determina, la discreția noastră, dacă conținutul de conținut care conține nuditate este acceptabil. Oricum, acesta nu este un site de găzduire a imaginilor pentru adulți, prin urmare, utilizați NastyIMG dacă căutați un site de găzduire a imaginilor pentru adulți. Decizia noastră este definitivă chiar dacă un utilizator individual nu este de acord cu judecata noastră. Ne rezervăm dreptul (dar nu avem nicio obligație) să editați, să redactăm sau să ștergem conținutul de utilizator pe care îl considerăm inacceptabil sau necorespunzător sau din orice alte motive pe care nu trebuie să le dezvăluim, la discreția și comoditatea noastră. Atunci când ștergem imagini care sunt conținute în Conținutul de utilizator, este posibil să eliminăm numai imaginile la care obiectăm, toate imaginile dintr-un dosar sau toate imaginile din portofoliul utilizatorului, la discreția noastră.

Conținutul pentru utilizatori poate fi și adesea este editat. Redactorii și moderatorii noștri, dintre care majoritatea sunt voluntari, depun eforturi pentru a evidenția conținutul de utilizatori pe care îl considerăm cel mai interesant sau mai util pentru comunitatea noastră de utilizatori. Ne rezervăm dreptul de a edita, redacta sau șterge orice conținut de utilizator pe care îl încărcați pe site, la discreția noastră. PozeAmuzante.com conține, de asemenea, materiale de la experți, organizații și agenți de publicitate ("Conținut terță parte"). PozeAmuzante.com nu este responsabil pentru acuratețea, fiabilitatea sau utilitatea conținutului terț.

În caz de litigii și / sau reclamații, vă rugăm să ne contactați cu adresele URL pe care doriți să le eliminați. Orice rapoarte privind încălcarea dreptului de autor vor fi considerate valabile numai dacă sunt însoțite de documente legale referitoare la materialele actuale de înregistrare a drepturilor de autor în cauză.

Dacă nu sunteți pregătit să acceptați acest lucru, vă rugăm să nu încărcați sau să contribuiți la PozeAmuzante.com

Bucurați-vă.

Edit or resize any image by clicking the image preview
Edit any image by touching the image preview
You can add more images from your computer or add image URLs.
You can add more images from your device, take a picture or add image URLs.
Uploading 0 image (0% complete)
The queue is being uploaded, it should take just a few seconds to complete.
Upload complete
Uploaded content added to . You can create a new album with the content just uploaded.
Uploaded content added to .
You can create an account or sign in to save this content into your account.
No image have been uploaded
Some errors have occured and the system couldn't process your request.
    or cancelcancel remaining
    Note: Some images couldn't be uploaded. learn more
    Check the error report for more information.
    JPG PNG BMP GIF 25 MB